Wie: Voor de vrijgezel en zijn of haar vrienden en familie.

 

Wat: Een actief en speels vrijgezellenfeest in een gymzaal bij jou in de buurt. Laat je verassen met een verassingsactiviteit of kies samen met ons een passende activiteit. Je kan hierbij denken aan vormen van trefbal, kin-ball, apenkooien of blind volleybal.  

 

Waar: In een gymzaal in en rondom Haarlem.  

 

Wanneer: Op een dag waarop jullie allemaal kunnen, op een dag voor de bruiloft en op een dag waarop de vrijgezel het niet verwacht! Wanneer dat is, bespreek ik graag met jullie. 

 

Waarom: Jullie willen nog even écht genieten van het vrijgezellen leven voor jullie vriend, vriendin, nicht, neef, kennis, zoon, dochter, vader, moeder, collega, oma of opa gaat trouwen! Jullie vieren dit graag samen op een actieve en speelse manier en zoeken nog een activiteit die past binnen jullie dagprogramma. 

 

Bijdrage: Een vrijgezellenfeest is pas écht een vrijgezellenfeest wanneer jullie de wensen van de vrijgezel (of die van de organisatoren) kunnen verwezenlijken. Hier horen wij graag meer over, om daarna samen met jullie een onvergetelijk vrijgezellenfeest te kunnen aanbieden. Graag geven wij een voorbeeld van de financiele bijdrage die hoort bij een speels vrijgezellenfeest.

Ons voorbeeld: 1,5 uur verassingsactiviteiten in de gymzaal. Jullie bijdrage is €15,- per persoon (minimaal 10 personen). Dit is inclusief locatie, materiaal voor de verschillende activiteiten, welkomstdrankje, 10 minuten vooraf en achteraf om rustig om te kleden en een digitale groepsfoto.

Voor apenkooien geldt een extra bijdrage, voor het opbouwen van het parcours. 

 

Organiseer jij hét vrijgezellenfeest voor de vrijgezel? Laat het ons weten.

 

 
 

Organiseer jij een vrijgezellenfeest en wil jij de vrijgezel verrassen met een originele en speelse activiteit? Laat ons dit dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Geef in het onderste vak aan om hoeveel personen het gaat, jullie voorkeur qua data, tijd en locatie. Zodra het formulier verstuurd is, nemen wij z.s.m. contact met je op. 

 

@2016 by PlayActive