Pietjesgym

Op 3 december was het eindelijk zover, het was tijd voor Pietjesgym voor ouders en hun allerkleinste hulppietjes!

Ouders kwamen samen met hun kindjes van 2 tot 5 jaar meedoen aan pietjesgym. Aangekomen in de de gymzaal werd er gespeeld met allerlei gekke ballen en toen iedereen er was... was er een probleempje..

De oefenpakjes waren kwijt en ook jury-piet was nergens te vinden. Gelukkig waren alle pietjes goed in zoeken en werden de oefenpakjes én jury-piet snel gevonden. Jury-piet was in slaap gevallen, wat een gekke piet!

Alle kindjes hebben samen met hun papa's en mama's (en er was zelfs een stoere tante aanwezig) een uitdagend parcours afgelegd. Sommige daken waren best spannend, maar samen lukte het iedereen. Toen alle oefenpakjes door de schoorsteen waren gegooid was het pietjesgym afgelopen.

Jury-piet heeft meegedaan, maar heeft ook alle hulppietjes en hun ouders goed bekeken en besloot dat (tromgeroffel...) alle kindjes én alle ouders hun pietendiploma hebben gehaald! Gefeliciteerd!

Plots hoorden we iemand hard kloppen op de deur, wat was dat nu? De kindjes keken nieuwsgierig achter de deur en daar vonden ze de zak van sinterklaas vol met cadeatjes! Het was even spannend, zat er voor elk kindje een cadeautje in? Natuurlijk, sinterklaas was niemand vergeten!

Na een glaasje limonade, een handje pepernoten en nog even spelen in de gymzaal, was het tijd om thuis trots het pietjesdiploma te gaan laten zien!

Het was een speelse en actieve ochtend, we hebben genoten van het enthousiasme van alle players en alle mooie glimlachen op de gezichten van de hulppietjes en alle papa's en mama die aanwezig waren!

We hebben nu al zin in volgend jaar!

Bekijk hier alle foto's die zijn gemaakt tijdens Pietjesgym.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Bedankt voor je interesse.

@2016 by PlayActive