Speels omgaan met emoties en spanning

Omgaan met emoties en de daarbijbehorende spanning kan heel lastig zijn. Ook praten over emoties is niet voor iedereen even vanzelfsprekend.

Binnen mijn werk als psychomotorisch therapeut kom ik problemen rondom emotie- en spanningsregulatie veel tegen. Hieruit is een idee ontstaan voor een kinderboek en een spel, waarmee ouders en begeleiders emoties bespreekbaar kunnen maken op een speelse manier. Het boek gaat over een vulkaan en zijn vriendjes.

Het zal nog even gaan duren, voor het boek klaar is, toch deel ik dit alvast met jullie. Een boek schrijven, illustreren en op de markt brengen is geen simpele klus en hier kunnen wij alle hulp bij gebruiken.

Ben jij iemand of ken jij iemand die ons hierbij kan ondersteunen, dan horen wij dat graag.

Dit jaar heeft PlayActive twee workshops gegeven over 'Omgaan met Spanning' aan de ervaringsdeskundige in opleiding van de Hartekamp Groep. Op de foto zie je de trotse deelnemers van één van de groepen met hun diploma. Wij zijn ook enorm trots op hen!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Bedankt voor je interesse.

@2016 by PlayActive