90sXperience tijdens DesignWezen in Haarlem

Zaterdag 15 mei was het een speels feest tijdens DesignWezen in Haarlem. PlayActive was aanwezig met een nieuw initiatief: the 90sXperience, waarbij wij onze kindertijd opnieuw kunnen ervaren.

Iedereen kon gebruik maken van verschillend speelmateriaal in de voetbalkooi en op het grasveld en hier werd goed gebruik van gemaakt. Jong én oud hebben zich goed vermaakt. Hier en daar werden spellen uitgelegd aan de kinderen, omdat zij van het bestaan niet afwisten (denk daarbij aan elastieken en zelfs touwtje springen was niet bij alle kinderen bekend).

Naast het vrij gebruik van al het materiaal werden er ook blaaspijpen gemaakt onder begeleiding. Veel van de kinderen hadden dit nog nooit gedaan, terwijl ouders, met name de vaders, het zich het heel goed herinnerden.

Ook waren er verschillende snoepjes te koop, geen gewoon snoep, maar een verzameling aan snoep wat door vele volwassenen herkenbaar was uit hun eigen kinderjaren. Niet alle kinderen kenden het snoep, wat hen erg nieuwsgierig maakte. Hun ouders legden hen het graag uit en kochten niet alleen een snoepje voor de kinderen, maar stiekem ook voor zichzelf.

Nu denken sommigen van jullie misschien: Snoep en sport?!? Dit leggen wij graag uit: Bij PlayActive staat niet het sporten voorop, maar het gaat om spelen en plezier hebben in bewegen. Wij vinden dat af en toe een snoepje best mag en wij raden dan ook aan om als het dan tijd is voor een snoepje te gaan voor een speciaal snoepje!

Was jij er ook bij op eerste Pinksterdag? Laat ons in de comments weten hoe jij DesignWezen hebt ervaren?

Wij hebben genoten van alle blije en speelse mensen die een bezoek hebben gebracht aan de 90sExperience van PlayActive en bedanken graag alle bezoekers van Designwezen Ook bedanken wij graag de organisatie van DesignWezen en MeganMcNulty voor de tip om erbij te zijn. Tot de volgende keer!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Bedankt voor je interesse.

@2016 by PlayActive