“Toch iets anders dan een avond in de kroeg, maar even gezellig en ook nog eens gezond!”

Megan McNulty is onze Player van de maand

Bij PlayActive waarderen wij het enthousiasme van onze Players enorm. Zij geven ons de positieve energie die we nodig hebben om het aanbod van PlayActive neer te zetten zoals dat er nu uit ziet. Deze maand zetten wij de allereerste Player van de maand in het zonnetje: de enthousiaste 25 jarige Megan McNulty uit Haarlem. Wie is Megan, dat hebben we haar zelf gevraagd:

Megan, wie ben jij? Kan jij jezelf kort beschrijven?

“Hier ben ik altijd zo slecht in! Maar ik ben een fun-loving, beetje eigenwijs, tekenmeisje. Verder ben ik een thee-drinkende, jurkjes-draagend, (vals zingende) human jukebox.”

Wat voor werk doe je en wat vind je hier leuk aan?

“Ik ben illustrator (& designer). En het leukste hiervan is dat ik van mijn hobby en vooral ook passie mijn beroep heb kunnen maken!”

Je bent zelfstandig ondernemer naast jouw vaste baan. Waarom heb je hiervoor gekozen? En waar kunnen mensen bij jou voor terecht?

“Naast mijn vaste baan werk ik ook voor mezelf als illustrator. Ik maak verschillende illustratieve producten die ik online of via marktjes verkoop. Ook illustreer ik in opdracht van klanten, denk hierbij aan persoonlijk portretjes, trouw/geboorte kaartjes etc.”

Nadat Megan over PlayActive had gelezen op Facebook was zij was samen met Tom op 12 november voor de eerste keer aanwezig bij PlayActive. Ze schreef op haar inschrijfformulier ‘Ik doe mee aan PlayActive, omdat het kan!’. En Megan bleek elke week te kunnen, na 12 november heeft Megan geen PlayActive avond meer gemist, élke week was Megan met haar volle enthousiasme aanwezig. Meestal kwam zij niet alleen, vaak had zij één of meerdere van haar vrienden ervan overtuigd om mee te gaan en veel van hen zijn ook gebleven. Wij merken dat veel mensen een drempel ervaren om de eerste keer aan PlayActive mee te doen, maar Megan heeft daar met haar vrienden geen last van. We hebben Megan gevraagd naar haar ‘Magic formule’.

Wat was jouw verwachting van PlayActive vóór je de eerste keer mee deed?

“Ik was vooral heel erg benieuwd! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de eerste keer niet alleen durfde te komen, gelukkig waren er meteen een paar vrienden die mee wilden toen ik er over vertelde! Maar achteraf was er niks om bang voor te zijn, het is een super gezellige groep!”

Wat is de reden dat je deelneemt aan PlayActive?

“Het werd toch echt tijd om te gaan sporten, maar ik vond het moeilijk om iets te vinden dat mij aansprak (en ook nog eens in de buurt was en betaalbaar was!).”

Welke activiteiten van PlayActive doe jij het liefst?

“Apenkooien! Haha, maar eigenlijk vind ik het altijd wel leuk!”

Heeft PlayActive jou verrast op welk gebied dan ook?

“Dat het een vorm van “sporten” is die ik leuk vind! Vooral omdat ik vroeger op school de gymles echt vreselijk vond!”

Wat is PlayActive in jouw woorden?

“Heel veel lachen! Verder is het eigenlijk het nostalgische van je gymles van vroeger, het grote voordeel: je doet het vrijwillig, en niet voor een cijfer dus dat maakt het veel leuker.”

Jij hebt dé Magic formule om vrienden mee te krijgen naar PlayActive. Wat is jouw geheim?

“Nou, stiekem denk ik dat ik helemaal geen magische formule heb, maar gewoon een vriendengroep waarbij dit super aansluit! We fietsen ook elke keer me ze alle heen, en weer met ze alle lachend naar huis! Toch iets anders dan je donderdag avond in de kroeg, maar wel even gezellig en ook nog eens gezond!”

Megan denkt dat zij geen ‘Magic formule’ heeft, wij denken dat haar enthousiasme en haar glimlach aanstekelijk werkt en hebben het haar vrienden gevraagd:

Wat is de reden dat jij de eerste keer met Megan bent meegekomen naar PlayActive?

Tom kwam de eerste keer samen met Megan naar PlayActive: “Ik wilde graag wat aan sport gaan doen in de winter en ik wilde eigenlijk naar de sportschool gaan. Maar toen kwam Megan hiermee en dat leek mij eigenlijk veel leuker!”

Karin: “Omdat zij zo enthousiast vertelt, en het is heel moeilijk nee te zeggen tegen Megan als ze zo enthousiast is.”

Joram: “Ik was al lange tijd op zoek naar ‘iets’ om aan meer lichaamsbeweging te komen, dus toen ik hoorde dat Megan (en andere vrienden) waren begonnen met PlayActive en wat dat is, wilde ik dat ook.”

Marten: “Megan is sowieso altijd al lastig om nee tegen te zeggen, maar helemaal als ze ergens zo enthousiast over is. Wij werden allemaal gespamd in onze ‘group chat’ dat het zo leuk was, toen wilde ik het graag een keer proberen.”

Steffie: “Ik had het zelf al een keer voorbij zien komen op Facebook via Megan (omdat ze getagd was in een foto), waardoor het me al heel leuk leek, dan het enthousiasme van Megan erbij en daar was ik dan, haha.”

Misschien kunnen we uit deze antwoorden concluderen dat de ‘Magic formule’ het enthousiasme van Megan en van haar vrienden is, in combinatie met het aanbod van PlayActive. De drempel om te komen wordt door hen niet ervaren. In een volgend blog zullen wij hier verder op in gaan, tot die tijd nemen wij de tijd om te onderzoeken hoe deze ‘drempels’ eruit zien.

Wij willen Megan bedanken voor haar antwoorden en haar trouwe enthousiaste aanwezigheid tijdens de PlayActive avonden. We wensen Megan veel succes met haar gewonnen trofee, we horen graag wanneer jij de 100 stappen van de bal hebt behaald!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de illustraties van Megan, bekijk dan haar website: http://meganmcnulty.nl en laat je niet weerhouden om contact met Megan op te nemen als jij een leuke opdracht voor haar hebt. Ze drinkt graag een kopje thee met jou om te bespreken wat zij voor je kan betekenen.

Ervaar jij een drempel om mee te komen doen bij PlayActive en wil je deze met ons delen, dan horen wij graag van jou. Laat een bericht achter in de comments of stuur ons een email: playactivenl@gmail.com.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Bedankt voor je interesse.

@2016 by PlayActive