"Ik hou niet van de sportschool!"

Wij zijn heel nieuwsgierig naar onze deelnemers en naar hun reden om deel te nemen aan het aanbod van PlayActive. Wij delen onze nieuwsgierigheid graag met jullie.

Deze week hebben wij Wesley van Gelder, een spontane 22 jarige Haarlemmer, een aantal vragen gesteld. Ondanks dat hij op stap was met zijn vriend, nam hij de tijd een aantal vragen te beantwoorden en we vonden het leuk iets meer te horen over wie hij is en wat hij doet.

Wesley wie ben jij?

Ik ben een spontane, soms wat bijdehante jongen die wel in is voor een dolletje. Ik ben honden en katten trimmer van beroep en ben hard bezig om mijn eigen bedrijf te openen genaamd ‘Trimsalon van Gelder’. Ik heb zelf twee hondjes genaamd Coco en Amore en hier komen binnenkort nog twee hondjes bij genaamd Pixels en Smarty.

Waarom doe jij mee aan Let’s Play! voor volwassenen en wat was jouw verwachting?

Toen ik erover hoorde dacht ik ‘zo gek ben ik ook’, en van het een kwam het ander. Ik houd niet van de sportschool, maar voor een ‘gym’ les was ik wel in. Mijn verwachting was best hoog, aangezien ik er best wel veel over had gehoord. Het is al met al boven verwachting uitgepakt en ik heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van dat ik mee deed. Nu probeer ik elke week mee te doen, maar helaas lukt dat niet altijd. Als dit eerder was gestart was ik absoluut eerder in mijn leven gaan sporten!

Welke activiteiten van PlayActive doe jij het liefst?

Het liefst doe ik aan apenkooien en andere maffe spellen zoals boer en kwa jongens en bunker trefbal!!

Waarom zou jij andere mensen aanraden om PlayActive zelf te komen ervaren?

Het is leuk, maar ook echt een conditionele uitdaging! Ik wil iedereen aanmoedigen uit zijn of haar luie stoel te komen en mee te komen doen. Het is spelenderwijs sporten en het is gezellig met leeftijdsgenoten. We oordelen niet over elkaar, het gaat om dikke pret beleven! Het is niet te duur en ook geen verplichting. Alles bij elkaar kan ik zeggen dat PlayActive bewegen weer leuk maakt!

Wij bedanken Wesley voor de tijd die hij heeft genomen om ons iets meer te vertellen over zichzelf en zijn reden om deel te nemen aan PlayActive. We weten zeker dat de hondjes van Wesley de meest verwende hondjes zijn op deze wereld, zij boffen maar! En wij boffen ook met Wesley als één van onze enthousiaste Active Players!

Heb jij nog vragen aan Wesley? Laat het ons weten in de comments. Wij zullen ervoor zorgen dat jij een antwoord van hem krijgt. Of heeft Wesley jou gemotiveerd om zelf te komen ervaren of PlayActive ook bij jou past? Kom dan een keer meedoen op donderdagavond en bedank Wesley persoonlijk voor zijn motiverende woorden!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
Bedankt voor je interesse.

@2016 by PlayActive