Organiseer jij het bedrijfsuitje van jouw werk of zijn jij en jouw collega's toe aan een (extra) uitje? Laat ons dit dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Geef in het onderste vak aan om hoeveel personen het gaat en jullie voorkeur qua data, tijd en locatie. Zodra het formulier verstuurd is, nemen wij z.s.m. contact met je op. 

Wie: Voor jou en jouw (gezellige) collega's.

 

Wat: Een actief en speels bedrijfsuitje in een gymzaal bij jullie in de buurt. Laat jullie verassen met een verassingsactiviteit of kies samen met ons een passende activiteit. Jullie kunnen hierbij denken aan vormen van trefbal, kin-ball, apenkooien of blind volleybal. Er kan ook gekozen worden voor activiteiten speciaal gericht op teambuilding.  

 

Waar: Afhankelijk van jullie wensen en de mogelijkheden, activiteiten op locatie zijn ook mogelijk. 

 

Wanneer: Na werktijd of op een moment waarop jullie normaal gesproken heel hard werken. Wanneer dat is bespreek ik graag met jullie. 

 

Waarom: Is het tijd voor hét bedrijfsuitje van het jaar of zijn jullie toe aan een (extra) uitje met collega's? Willen jullie het plezier op de werkvloer doorzetten op een andere plek? Willen jullie samen de werkstress even vergeten? Willen jullie een groot succes vieren? Willen jullie je collega's ook op een andere manier leren kennen? Zijn er nieuwe collega's die jullie graag uitdagen of is zijn er spanningen op het werk die jullie op een actieve manier willen loslaten? Neemt er een collega afscheid?

 

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom het tijd is voor jullie bedrijfsuitje! We zijn benieuwd naar jullie reden!

 

Bijdrage: Het is jullie bedrijfsuitje, wanneer er speciale wensen zijn bespreken wij die graag met jullie en zal er een aanbod op maat worden gemaakt. Graag geven wij een voorbeeld van de financiele bijdrage die hoort bij een speels bedrijfsuitje.

Ons voorbeeld: 1,5 uur verassingsactiviteiten in de gymzaal. Jullie bijdrage is €15,- per persoon (minimaal 10 personen).

Dit is inclusief locatie, materiaal voor de verschillende activiteiten, welkomstdrankje, 10 minuten vooraf en achteraf om rustig om te kleden en een digitale groepsfoto.

Voor apenkooien geldt een extra bijdrage, voor het opbouwen van het parcours. 

Is het hoog tijd voor een speels uitje met collega's? Laat het ons weten. 

 
 
 

@2016 by PlayActive